Persondatapolitik

Persondatapolitik

 

Sikkerheden omkring dine personoplysninger, når du handler hos Naturlig Forskel, er vigtig for os.

I det følgende kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, hvor længe og til hvilke formål, samt hvilke rettigheder du har i den forbindelse. 

 

Dataansvarlig

Den dataansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger er Naturlig Forskel v/ Susanne Jespersen, CVR-nr.: 42585513, Blåmejsevej 11, 8382 Hinnerup. 

 

Vores behandling af dine personoplysninger

Vi indsamler  følgende personoplysninger om dig, når du placerer en ordre hos os: 

  • Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse 

 

Vi indsamler og benytter disse oplysninger med det formål at behandle og levere din ordre, herunder til at sende dig en ordrebekræftelse.

Retsgrundlaget for behandlingen er vores opfyldelse af købsaftalen med dig, jf, GDPR art. 6, stk. 1 (b). 


  
Hvem deler vi dine oplysninger med

Vi deler dine oplysninger med disse samarbejdspartnere: Vores leveringspartner GLS. 

Formålet med delingen er at kunne behandle og levere din ordre. 

 

Dine personoplysningerne registreres hos Naturlig Forskel og opbevares i fem år fra udløbet af det relevante regnskabsår hvorefter oplysningerne slettes. Retsgrundlaget for denne opbevaring følger af bogføringslovens § 10, stk. 1. 

 

Dine rettigheder 

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. 

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger. 

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet. 

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer. 

 

Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser. 

 

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.

 

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

 

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

 

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du ikke er tilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

 

Men vi håber, at du kontakter os først, for vi vil meget gerne hjælpe og søge at finde en løsning. Du kan skrive til os på hej@naturligforskel.dk   

 


Persondatapolitikken er senest opdateret den 23. januar 2022. 

 

 

 

Copyright 2022